Warning: mysqli_query(): (HY000/1): Can't create/write to file '/tmp/#sql_6a02_0.MAI' (Errcode: 28 "No space left on device") in /home/florestiroot/app/public/wp-includes/wp-db.php on line 2162
Anunț – Primăria Comunei Florești, Cluj

Fără categorie|

INFORMARE: Primăria Florești susține comunitatea și vine în spijinul proprietarilor de câini printr-o campanie de sterilizare gratuită a tuturor câinilor cu stăpân, microcipați și înregistrați în RECS (Registrul de evidență al câinilor cu stăpân) de pe teritoriul comunei.  

Prin această campanie se dorește combaterea fenomenului de abandon, reducerea numărului de câini aflați pe domeniul public și responsabilizarea deținătorilor de animale. Sursa câinilor de pe străzi este reprezentată, într-un procent mare, de înmulțirea câinilor deținuți de proprietari și mai apoi abandonați, cât și înmulțirea câinilor aflați deja pe domeniul public.   

Sterilizarea este singura metoda prin care putem stopa aceste fenomene, pe termen mediu și lung, fără a fi nevoiți să recurgem la eutanasiere. Bugetul pentru această campanie este asigurat iar doritorii sunt așteptați să o acceseze. Țineți cont de faptul că alocarea subvențiilor se face pe principiul, “primul venit, primul servit”. 

Mai multe detalii regăsiți în atașament.

Comments are closed.

Close Search Window

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/florestiroot/app/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/florestiroot/app/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/florestir...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/florestiroot/app/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35