Abonamente

Abonamente

Eliberare adeverințe pentru abonamentele CTP destinate pensionarilor din comuna Florești  

 

Începând de miercuri 16 noiembrie a.c. Primăria Florești va elibera și în acest an adeverințele pentru obținerea abonamentelor pe mijloacele de transport în comun ale CTP, destinate pensionarilor cu domiciliul pe raza UAT Florești. 

Adeverințele se eliberează ONLINE prin accesarea următorului link: https://adeverintectp.floresticluj.ro/

Accesați link-ul și completați datele în patru pași simpli. După trimiterea datelor complete și corecte, și validarea acestora, ADEVERINȚA SE ELIBEREAZĂ ÎN MOD AUTOMAT ȘI SE TRIMITE PE ADRESA DE MAIL înscrisă de solicitant. 

Persoanele care nu au posibilitatea accesării online a adeverinței se pot prezenta la Registratura Primăriei, în programul de lucru cu publicul. Adeverința se eliberează pe baza cuponului de pensie sau decizia de pensionare si a buletinului pensionarului cu domiciliul pe raza UAT Florești. Cu adeverința obținută, dar și cu cardul vechi și cartea de identitate se merge la centrele de ticketing CTP din Cluj- Napoca pentru încărcarea abonamentelor. 

 

Abonamentele pe mijloacele de transport în comun pentru elevii din Florești 

 

Primăria Florești anunță procedura ce trebuie respectată referitor la încărcarea abonamentelor gratuite pe mijloacele de transport în comun pentru anul școlar 2022-2023, destinat elevilor cu domiciliul stabil în comuna Florești. Astfel pentru încărcarea abonamentului pe card, elevii care dețin card de transport încărcat pe anul școlar precedent (2021-2022) trebuie să se prezinte la Centrele de vânzare carduri cu dovada de domiciliu (C.I – original și copie al elevului/părinte/tutore după caz) și Carnetul de elev vizat la zi pentru noul an școlar. 

Elevii care nu au mai avut card, abonamentul si primul card se emit de la Centrele de vânzare carduri pe baza carnetului de elev, vizat la zi pentru noul an școlar, dovada domiciliului (C.I – original și copie al elevului/părintelui/tutore după caz), o fotografie recentă, adeverința emisă de Primăria comunei Florești și Cererea de emitere card. 

 

Adeverința se poate obține online, prin încărcarea documentelor necesare, accesând adresa

https://adeverintectp.floresticluj.ro/

 

Tarife Transport Metropolitan Florești

 

Ruta

Linia

Bilet
(lei)

Bilet + 1lCj-N (lei)

Abon. lunar (lei)

Abon. saptam (lei)

Cluj-N – Floresti, (Z2)

M21,M22, M24, M26

4

5,50

115

32

Cluj-N – Tauti (Z2)

M25

4

5,50

115

32

Cluj-N – Luna de Sus (Z3)

M23

5

6,5

135

38

Tarif intracomunal Florești

2,50

70

20