TÂRGUL DE CRĂCIUN FLOREȘTI 2019

În perioada Sărbătorilor de Iarnă 2019, Primăria Florești va organiza Târgul de Crăciun Florești 2019. Astfel, în perioada 13-23 decembrie, parcarea din curtea primăriei va deveni un tărâm mirific, de poveste de iarnă. Detalii ceva mai târziu… Până atunci comercianții interesați de a fi prezenți la Târgul de Crăciun Florești 2019, pot apela numărul de telefon 0745-858580, în vederea unor informații suplimentare privind regimul căsuțelor comerciale.

De asemenea, nu va lipsi Căsuța lui Moș Crăciun. Așa că îi invităm pe toți copiii să fie Ajutoarele lui Moș Crăciun. Cei mici sunt așteptați pe întreaga perioadă a Târgului, zilnic, de la 18 la 19, la Căsuța lui Moș Crăciun cu ornamente lucrate manual, specifice Crăciunului. Acestea vor împodobi Căsuța lui Moș Crăciun, iar cei mici, drept răsplată vor primi de la Moș Crăciun câte un mic cadou. Căsuța Moșului va fi deschisă zilnic, între orele 18-19. Programul de colinde tradiționale va debuta

pe 16 decembrie, cu un spectacol deosebit al copilașilor de la grădinițele din Florești, de la Școala Gheorghe Șincai și al Ansamblului Șoimii Carpaților Florești. Apoi, zilnic, tot de la 18 la 19, pe scena Târgului vor fi interpretate colinde tradiționale de invitați speciali.

Așa cum spuneam, detaliile și programul complet, ceva mai târziu