TIFF-Festivalul Internațional de Film Transilvania

Pentru comunitatea locală, care a devenit din 2021 parte din marea familie TIFF, filmele de festival vin timp de zece zile la Florești!

TIFF-Florești va avea loc în perioada 23 iulie-1 august in Parcul Poligon. Publicul floreștean va trăi o experiență aparte intr-o atmosferă relaxată, plăcută, neconvențională și va sărbători alături de TIFF 20 de ani de existență.

Programul proiectiilor de film: az_tiff_2021_148x206_program_preview_21.pdf si achizitionarea biletelor: Program si bilete Festival TIFF 2021 (eventbook.ro).

Vă informăm că perimetrul amenajat pentru proiecțiile de film va fi in zona căsuțelor de lemn și ca accesul la parcarea amenajata aferenta evenimentului se face din strada Tăuțului, pe strada Sub Cetate (punct reper restaurant My Way).

*POLITICA DE ACCES: Accesul la eveniment se face prin scanarea biletului, fie printat, fie în format electronic, de pe dispozitivele mobile. Accesul este posibil doar pe baza unui bilet valabil la proiecția respectivă (exceptând copiii sub 3 ani, care nu ocupă un loc individual). Cu 5 minute înaintea începerii oricărei proiecţii, se va permite intrarea în sală/perimetru a deţinătorilor de acreditări TIFF care nu au reuşit să îşi procure BILETE DE INTRARE, cu condiţia să existe locuri libere. Locurile în perimetru sunt garantate până cu 5 minute înainte de începerea proiecției. De asemenea, după începerea proiecției, accesul în perimetru este interzis! Locurile nu sunt alocate și sunt disponibile la alegerea spectatorului. Filmele din cadrul festivalului pot conține scene de sex, violență sau limbaj licențios, astfel că vă recomandăm să verificați descrierea acestora din programul oficial înainte de a cumpăra biletele.

ATENŢIE! Accesul spectatorilor la proiecțiile de film se va face cu obligativitatea purtării măștii pe toată durata evenimentului, conform Hotărârii de Guvern nr. 29 din 14.05.2021.