REDESCHIDERE GRĂDINIȚE ȘI CREȘE

Horia Șulea, primarul comunei Florești: “Primăria Florești face eforturi pentru redeschiderea pe perioada verii a grădinițelor și a creșei, iar începând de luni, administrația publică locală floreșteană este pregătită pentru redeschiderea grădinițelor și a creșei. Totul conform prevederilor legale în vigoare, în condiții de maximă siguranță sanitară și distanțare socială, respectând și implementând obligațiile stabilite de autoritățile centrale. 

Ne referim aici la copilașii care au fost înscriși la grădiniță / creșă la începutul anului școlar 2019/2020. Cererile pentru participarea copiilor la programul de activități recreative desfășurat în unitățile de învățământ preșcolar / educație timpurie de stat, pe perioada verii, se transmit în format electronic la unitatea de învățământ pe care copilul a frecventat-o / la care a fost înmatriculat.

ATAȘAT AVEȚI MODELUL DE CERERE/DECLARAȚIE (aceasta se listează, se completează, se semnează, se scanează/fotografiază și apoi se trimite pe mail sau WhatsApp)

CERERILE SE TRANSMIT FORMAT ELECTRONIC PRIN MAIL SAU WHATS-APP (cresafloresti@gmail.com, 0734-778.239 SAU LA DATELE DE CONTACT ALE GRĂDINIȚEI UNDE A FOST COPILAȘUL)

TERMEN LIMITĂ DE TRANSMITERE CERERI: VINERI, 19 IUNIE 2020, ORA 14

Primăria Florești a depus și va depune toate eforturile necesare pentru ca unitățile de învățământ preșcolar / educație timpurie de stat să fie la dispoziția floreștenilor pe perioada vacanței de vară”, Horia Șulea, primarul comunei Florești. 

În link găsiți ORDINUL COMUN pentru stabilirea unor măsuri de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 în creșe, grădinițe și alte instituții care desfășoară activități educaționale cu copiii

Articole similare
Partajează acest articol