Proiectul de buget al Comunei Florești pentru anul 2022

Proiectul de buget al Comunei Florești pentru anul 2022 a fost votat marți 8 februarie 2022, în ședința Consiliului Local.
“Mă bucură faptul că în acest an Legea Bugetului de Stat a fost adoptată într-un timp extrem de scurt, dând astfel posibilitatea administrației locale să lanseze proiectele la care s-a lucrat de atâtea luni.
Sunt încrezător că putem pune bazele unor proiecte care sa ajute Floreștiul să se dezvolte în următorii 10 ani, cu respect față de toți cei care trăim deja aici sau pentru cei ce vor veni.
Am avut în vedere la realizarea acestui buget, împreună cu colaboratorii,  consolidarea ideii de CREȘTERE A CALITĂȚII VIETII locuitorilor din comună.
În acest an putem lansa proiecte care să țină cont de toate marile direcții, de la problemele de urbanism din Florești, la cele de infrastructură, educație, mediul înconjurător, digitalizarea și modalitățile de petrecere a timpului liber și multe altele.
Dezvoltarea Florestiului trebuie să depășească blocajele și trebuie făcută cu foarte mare atenție și fără a pierde din vedere viziunea de ansamblu, să reușim să transformăm Floreștiul într-o localitate modernă.”