Primăria Florești în colaborare cu EcoTic demarează o campanie de colectare deșeuri electrice și electrocasnice, cu caracter permanent, la nivelul comunei

Primăria comunei Florești în colaborare cu EcoTic demarează o campanie de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice de la populație, campanie ce va avea caracter permanent.

Proiectul presupune ridicarea deșeurilor DEEE (printre care frigidere, televizoare, mașini de spălat, aspiratoare, cuptoare cu microunde sau becuri) de la domiciliul celor interesați, pe bază de programare, în mod gratuit.

Programările se pot face zilnic, de luni până vineri între orele 08:00-16:00, la numărul de telefon 0744 52 55 22, iar programul de ridicare va fi stabilit în fiecare zi de joi în intervalul orar 15:00-21:00.

Persoanele interesate de campania de colectare deșeuri electrice și electrocasnice vor trebui să respecte măsurile de siguranță sanitară și distanțare impuse de autorități, iar bunurile ce sunt programate pentru ridicare vor fi preluate de la poartă în cazul caselor, respectiv de la scara blocului, acolo unde este posibil accesul.

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu lansează un nou apel la responsabilitate și la gestionarea corectă a deșeurilor pe raza comunei, în condițiile în care administrația locală identifică și pune la dispoziția locuitorilor soluții prin campanii pentru colectarea deșeurilor voluminoase sau din construcții și aparaturii electrice și electrocasnice.

Articole similare
Partajează acest articol