Inaugurare Parc de Joacă și Agrement

AȘA CUM AM PROMIS, miercuri, 26 august, inaugurăm Parcul de Joacă și Agrement de pe locația fostului Poligon. De la ora 10 va avea loc recepția obiectivului, iar de la ora 11.00 Parcul va fi deschis publicului. Normal, respectându-se toată măsurile sanitare și de ordine impuse de Guvern, specifice Pandemiei.
La parc se fac ultimele retușuri, se instalează sistemul public de WiFi, se verifică sistemul de control WiFi al irigației și se pregătesc băncuțele pentru a primi sistemul de încărcare prin USB de dispozitive electronice. Da, va fi un PARC SMART !
Vă reamintesc, parcul are o suprafață totală de 15.760 mp, din care suprafață aparate de joacăa: 965 mp, suprafață spații verzi amenajate: 5.390 mp. Ca dotări avem 5 ansambluri de joacă mari, balansoare, echipament de joacă de cățărare, leagăne, minitribună, scenă, grup sanitar, foișor, cișmea, băncuțe. Ample spații verzi, iarbă proaspăt pusă. Arborii de dimensiuni mari existenți nu au fost tăiați sau afectați.” – Horia ȘULEA, primarul comunei Florești