Comunicat ref. campanie de sterilizare caini

Primăria comunei Florești vă informează că la finalul lunii octombrie, in perioada 25 – 31 octombrie, va începe a doua etapă a 𝗰𝗮𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗲𝗶 𝗱𝗲 𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗹𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲 𝗴𝗿𝗮𝘁𝘂𝗶𝘁ă𝗮𝗰â𝗶𝗻𝗶𝗹𝗼𝗿, care va avea loc pe raza comunei Florești (cabinetul mobil va fi amplasat pe strada Avram Iancu nr. 276). Cei care doresc să beneficieze de această campanie trebuie să depună o cerere fie fizic la Registratura Primăriei, fie online pe adresa de e-mail:contabilitate@floresticluj.ro, împreună cu buletinul proprietarului câinelui (domiciliu stabil in Florești) si carnetul de sanatate al câinelui (câinele trebuie să fie microcipat). Cererea se poate descărca din atasament.

𝗖𝘂𝗺 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝗱𝗲𝘇𝗶?
👉 Ai domiciliul stabil în comuna Florești.
👉 Te prezinți la Primărie cu buletinul și carnetul de sănătate al câinelui (câinele trebuie să fie microcipat) sau trimiti pe email cererea si actele aferente.
👉 Completezi o cerere tip și primești un bon/voucher.
👉 Vei fi anunțat telefonic de desfășurarea campaniei mobile sau cabinetul veterinar unde te poți prezenta (data și ora).
👉 În ziua programării, te prezinți cu câinele, carnetul de sănătate al câinelui, buletinul și bonul/voucher-ul.
👉 Transportul și îngrijirea câinelui, înainte și după sterilizare, revin în sarcina proprietarului.
👉 ‼️În ziua sterilizării, nu hrănești câinele! După sterilizare, îl îngrijești cu atenție, minimum două zile‼️

Numărul de telefon la care vă invităm să sunați este 𝟬𝟳𝟱𝟱.𝟬𝟭𝟵.𝟬𝟭𝟬.
Haideți să dăm dovadă de responsabilitate, pentru a ajuta la combaterea fenomenului de abandon și de reducere a numărului de câini aflați pe domeniul public!

*In cazul in care cainele nu este microcipat, asociatiile pentru protectia animalelor implicate in proiect asigura microciparea gratuita. Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la: 𝟬𝟳𝟱𝟱.𝟬𝟭𝟵.𝟬𝟭𝟬