Comunicat ref. campanie de sterilizare caini

Primăria comunei Florești vă informează că cetătenii Comunei Floresti mai pot beneficia de 𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗹𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲a 𝗴𝗿𝗮𝘁𝘂𝗶𝘁ă 𝗮 𝗰â𝗶𝗻𝗶𝗹𝗼𝗿 pana la finalul lunii decembrie. Cei care doresc să beneficieze de această campanie trebuie să depună o cerere fie fizic la Registratura Primăriei, fie online pe adresa de e-mail: contabilitate@floresticluj.ro, împreună cu buletinul proprietarului câinelui (domiciliul stabil in Florești) si carnetul de sanatate al câinelui (câinele trebuie să fie microcipat). Cererea se poate descărca din atașament.

𝗖𝘂𝗺 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝗱𝗲𝘇𝗶?

👉 Ai domiciliul stabil în comuna Florești.
👉 Te prezinți la Registratura Primărie Florești cu buletinul și carnetul de sănătate al câinelui (câinele trebuie să fie microcipat)
👉 Completezi o cerere tip și primești un bon/voucher.
👉 Suni la Cabinetul Veterinar Multiserv Animalia, de pe str. Porii 148 pt programare (0723647853 sau 0264576399 ).
STERILIZAREA TREBUIE SA FIE EFECTUATA PANA LA FINALUL ANULUI 2021.
👉 În ziua programării, te prezinți cu câinele, carnetul de sănătate al câinelui, buletinul și bonul/voucher-ul.
👉 Transportul și îngrijirea câinelui, înainte și după sterilizare, revin în sarcina proprietarului.
👉 ‼️În ziua sterilizării, nu hrănești câinele! După sterilizare, îl îngrijești cu atenție, minimum 5 zile într-un spațiu încălzit.‼️

*In cazul in care cainele nu este microcipat, asociatiile pentru protectia animalelor implicate in proiect asigura microciparea gratuita. Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la: 𝟬𝟳𝟱𝟱.𝟬𝟭𝟵.𝟬𝟭𝟬
Haideți să dăm dovadă de responsabilitate, pentru a ajuta la combaterea fenomenului de abandon și de reducere a numărului de câini aflați pe domeniul public!

Primăria Florești, 15.12.2021