Știri și evenimente

Muncitori in constructii

Muncitori in constructii

Anunt Electrica

In data de 07 aprilie, intre orele 09.00-17.00, pe str. Avram Iancu nr. 394 - 440, se va intrerupe alimentarea cu energie eletrica, din cauza unor lucrari de... 

Premieră națională în colectarea selectivă la Florești

Acordul voluntar dezvoltat de Primăria Florești la care au aderat o serie de entități precum Green Group, cel mai mare parc integrat de reciclare din Europa, Carrefour/Artima, Romcarbon, Ecopaper Zărnești și NextEco Recycling, va bifa la începutul lunii viitoare o premieră națională. Sub denumirea generică de ÎnFlorești reciclând, proiectul își propune creșterea accelerată a colectării separate pentru toate deșeurilor municipale generate. Până acum a fost implementat cu brio sistemul de colectare selectivă a deșeurilor SIGUREC CITY (puncte speciale de colectare deșeuri reciclabile cu recompensă), iar acum se va trece la faza următoare.

Convocator 23 martie

Se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului Local Floreşti, pentru data de 23 martie 2017, ora 16,00 la sediul Consiliului local din strada Avram Iancu, nr. 170, cu următorul proiect al ordinei de zi :

GRAFICUL de ridicare al deșeurilor pe raza UAT Florești.

GRAFICUL de ridicare al deșeurilor pe raza UAT Florești.

 

 

 

Depunere declaratii fiscale pentru salubrizare - salubritate@floresticluj.ro, 0734 778 238

Având în vedere noile reglementări privind serviciul de salubritate, invit toate persoanele fizice și juridice ce au domiciliul respectiv sediul (sau punct de lucru) pe raza comunei Florești la depunerea Declarațiilor fiscale privind stabilirea taxei speciale de salubrizare în cazul contribuabililor persoane fizice. Termenul limită este de 3 aprilie.

Anunt Compania de Apa Somes Cluj

Marti, 14.03. 2017, intre orele 09.00-12.00 - se va interupe furnizarea apei potabile la consumatorii din perimetrul urmatoarelor strazi: str. Razoare, str. Valea Garbaului - partial, datorita unor lucrari de reparatie la statia de pompare apa potabila situata in spatele supermarketului METRO.

Convocator 14 martie 2017


Se convoacă şedinţa extraordinară a Consiliului Local Floreşti, pentru data de 14 martie 2017, ora 16,00 la sediul Consiliului local din strada Avram Iancu, nr. 170, cu următorul proiect al ordinei de zi :

HCL 21/2017 - Precizari achitare taxa salubritate

HCL 21/2017 - Precizari achitare taxa salubritate

Declarațiile fiscale privind stabilirea taxei de salubrizare

Floreștenii, persoane fizice care locuiesc la case sau în locuințe colective, precum și persoanele juridice sunt invitate a completa declarațiile fiscale privind stabilirea taxei de salubrizare.


Regulamentul de stabilire și aplicare a taxei speciale de salubrizare.

.

.

ANUNT COLECTIV PERSOANE JURIDICE TITLURI EXECUTORII-SOMATII

ANUNT COLECTIV PERSOANE JURIDICE TITLURI EXECUTORII-SOMATII

ANUNT COLECTIV PERSOANE FIZICE TITLURI EXECUTORII-SOMATII

ANUNT COLECTIV PERSOANE FIZICE TITLURI EXECUTORII-SOMATII

Consultare publica: finantele locale

  Primăria comunei Floreşti a initiat procedura de consultare publică, în conformitate cu prevederile Legii 273/2006 privind finanţele publice locale, privind Proiectul de buget al comunei Floreşti.
  Potrivit Legii 273/2006, art. 39, persoanele interesate pot trimite sesizările, observaţiile, punctele de vedere în perioada 01 martie 2017 - 15 martie 2017 la adresa de email:consultarepublica@floresticluj.ro sau pot înregistra adrese scrise la Registratura Primăriei comunei Floreşti, str. Avram Iancu, nr. 170 în atenţia Direcţiei Economice.

Înapoi
Plateste taxele si impozitele prin serviciul www.ghiseul.ro

Chestionare

Ce părere aveți de noul site?

Foarte frumos

Nu imi place

Voteaza

Galerie Foto Galerie Video Carte de oaspeți

Cont GHISEUL.RO

Pentru autentificarea initiala in contul ghiseul.ro, va rugam sa completati formularul atasat AICI si sa-l trimiteti la adresa de email: plationline@floresticluj.ro

 

Floreștiul ecumenic

 

Floreștiul ecumenic

Newsletter

OK