Anunțuri din comunitate|

Primăria Comunei Florești anunță că din data de 02.02.2021, va începe distribuirea produselor alimentare, tranșa 2 și tranșa 3 produse de igienă din cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) 2019-2021 în punctul de distribuție situat pe str. Eroilor, nr. 67, în cadrul firmei S.C. VASERV S.R.L.

ORARUL DE  RIDICARE A PRODUSELOR ALIMENTARE:

LUNI, MARTI, MIERCURI : 10:00 – 14:00

JOI: 12:00 – 17:00

VINERI: nu este  program cu publicul

Categoriile de persoane cele mai defavorizate care beneficiază de ajutoare alimentare, în caz de deprivare alimentară constând în lipsa alimentelor de bază, şi/sau asistență materială de bază, în caz de precaritate materială constând în lipsa produselor de igienă, acordate în cadrul POAD, și care au calitatea de destinatari finali sunt:

  1. persoanele cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare;
  1. familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza        

Legii nr. 277/2010 privind alocația pentru susținerea familiei, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window