Știri și evenimente

ANUNT PUBLIC

„ COMUNA FLOREŞTI pentru MINISTERUL SĂNĂTĂŢII, în calitate de titular, anunţă publicul interesat asupra declanşării etapei de încadrare, conform HG 1076/2004, în vederea obţinerii avizului de mediu pentru „ Întocmire PUZ pentru construire Spital Regional de Urgenţă Cluj, cu amplasament în Comuna Floreşti, judeţul Cluj, circulaţie rutieră, tramă stradală, drumuri de acces şi infrastructură tehnico-edilitară, conform HCL nr. 127/03.07.2007 reactualizat cu HCL nr. 108/14.06.2011, corelat cu Reglementări urbanistice circulaţie rutieră - tramă stradală aprobat cu

Delimitările secţiilor de votare din FLOREŞTI

Anexă dispoziţie primar
Referendum pentru modificarea constituției

Abonamente CTP studenti

Abonamente CTP pentru STUDENȚI, subvenționate de Primăria Florești

Anunt intrerupere apa 28.09

Intrerupere apa 28.09 pe str. Porii, orele 10.00 - 16.00.

 

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si Va multumim pentru intelegere.

Convocator 27 septembrie 2018

Se convoacă ședința ordinară a Consiliului Local Floreşti, pentru data de 27 septembrie 2018, ora 16,00 la sediul Consiliului local din strada Avram Iancu, nr. 170, cu următorul proiect al ordinii de zi :

Inchidere drum

"Așa cum anunațam zilele trecute, pe str Crizantemelor (zona viitorului Drum de Legătură Sud) este în plină desfășurare lucrarea de realizare a magistralei de canalizare. Din motive obiective, lucrări de adâncime, pentru siguranța floreștenilor și nu numai, începând de astăzi, joi 20 septembrie, ACCESUL PE STRADA CRIZANTEMELOR DINSPRE EST (ZONA STRĂZILOR V GÂRBĂULUI, RĂZOARE) VA FI COMPLET ÎNCHIS TIMP DE APROXIMATIV 18 ZILE, FUNCȚIE ȘI DE CONDIȚIILE METEO. Adică dinspre Metro/Vivo nu se va mai putea ajunge pe str Tăuțiului. Strada Crizantemelor va fi închisă pe sectorul de lucru și dinspre Vest (zonă străzii Tăuțiului) de la intersecția cu str Magnoliei. Riveranii și locuitorii străzilor Magnoliei și Narciselor vor avea la dispoziție pentru acces doar varianta Tăuțiului -  Magnoliei - Drum tehnologic - Narciselor.  Apelăm la înțelegea locuitorilor din zonă și ne cerem scuze pentru inconvenientele create, însă asemenea lucrări de infrastructură menite a aduce un plus de confort vieții floreștenilor se pot realiza doar cu un oarecare deranj temporar" - Horia Șulea, primarul comunei Florești. 

 

Si in completare fata de cele spuse anterior, legat de inchiderea strazii Crizantemelor. Drumul Tehnlogic ce face legatura intre Magnoliei si Narciselor ESTE DESTINAT STRICT TRAFICULUI USOR, DE AUTOVEHICULE SUB 3,5 TONE!!!! Traficul greu, de tonaj, este strict interzis pe respectivul Drum Tehnologic!Acela nu e drum comunal si accesul auto de tonaj greu nu e permis nici mcara cu taxa de tonaj platita !!!In aceste conditii, pe perioada lucrarilor nu se va putea ajunge in zona cu acces auto de tonaj. Apelam si la intelegerea dezvoltatorilor, subliniind faptul ca deranjul se datoreaza unor investitii publice intr-un plus de calitate a traiului celor din zona. 

CP-buget participativ

Start la bugetul participativ în Florești. Primăria pune la dispoziția inițiativei cetățenilor un milion de lei 

PUG Floresti

Raportat la o serie de articole de presă ce prezintă tendențios jumătăți de adevăr, făcând imens rabat de la o minimă informare și dând dovadă de un înalt nivel de neprofesionalism, primarul comunei Florești, Horia Șulea, dorește să ...

FlorestiFest - Familia mea nebuna

JOI de la ora 21:00 Floresti Fest va astepta cu un nou concept
'' CINEMA IN AER LIBER ''
Ne dorim sa venim cu ceva nou pentru dumneavostra, un concept ce peste ocean face furori printre iubitorii de cinema, asa dar nu ezitati sa veniti la FILM alaturi de prieteni, familie si cei dragi voua, locurile sunt limitate ( INTRAREA LIBERA ) Poligon, str Tutiului.

La ch'tite famille/Familia mea nebună este un nou film în regia lui Dany Boon. Cu: Dany Boon, Line Renaud, Laurence Arn, Valérie Bonneton, Guy Lecluyse. O comedie de 107 minute care are premiera la noi pe 01.06.2018 și este distribuit în România de Cine Europa.

Valentin D., cel mai în vogă designer din Paris, se pregătește pentru deschiderea unei expoziţii personale în prestigiosul Palais de Tokyo din Paris. Cu un limbaj prețios și statutul de star asigurat, nici nu visează că familia lui provincială ar putea să își facă apariția la expoziție, printre atâta lume bună, parcă pregătiți să îl facă de râs...

 

 

PROGRAM FLOREȘTIFEST 2018

Miercuri - 29 august 2018
18.00 DESCHIDEREA FESTIVALULUI
PARC DISTRACȚII SI MIX DJ
ZONA FOOD & DRINK
21.00 FILM ÎN AER LIBER: INTERSTELLAR

 

Joi - 30 august 2018
11.00-23.00 PARC DISTRACTII
ZONA FOOD & DRINK
15.00-19.00 LOOK TV, EMISIUNE CULINARĂ LIVE
19.00-21.00 MIX DJ
21.00 FILM ÎN AER LIBER: FAMILIA MEA NEBUNĂ

 

Vineri - 31 AUGUST 2018
18.00-23.30 PROGRAM FOLCLORIC
Ansamblul de dansuri Șoimii Carpaților
Grupul vocal bărbătesc Șoimii Carpaților
Eugenia Corpodean Ciceu
Alexandru Vaida
Florina Matei
Mihai Marius
Crutița Critelean
Ana Georgeta Balla
Paul Ananie
Nicu Mata
Gabriel Dumitru
Vladuta Lupău
Nicolae Furdui Iancu și Taraful Crai Nou

 

Sâmbătă - 01 septembrie 2018
18:00 - Mix Dj
Iulia Bucur
Ansamblu de dansuri Ungurești
Mircea Eremia
Sunrise Inc
Lino Golden

 

Duminică - 02 septembrie 2018
18:00 Mix Dj
Aurora și Sandel Mihai
Adda
Liviu Teodorecu
Compact
Foc de artificii

 

 

FloreștiFest - un concept nou, modern și îndrăzneț

Anul acesta Floreștiul, cea mai mare comună din România, trece de la clasicele Zile ale comunei, la un concept nou, modern și îndrăzneț - FloreștiFest.

Înapoi
Plateste taxele si impozitele prin serviciul www.ghiseul.ro
Transport Public Galerie Foto Carte de oaspeți

Cont GHISEUL.RO

Pentru autentificarea initiala in contul ghiseul.ro, va rugam sa completati formularul atasat AICI si sa-l trimiteti la adresa de email: plationline@floresticluj.ro

 

Newsletter

OK