Inchidere drum
2018-09-20 15:57:27

"Așa cum anunațam zilele trecute, pe str Crizantemelor (zona viitorului Drum de Legătură Sud) este în plină desfășurare lucrarea de realizare a magistralei de canalizare. Din motive obiective, lucrări de adâncime, pentru siguranța floreștenilor și nu numai, începând de astăzi, joi 20 septembrie, ACCESUL PE STRADA CRIZANTEMELOR DINSPRE EST (ZONA STRĂZILOR V GÂRBĂULUI, RĂZOARE) VA FI COMPLET ÎNCHIS TIMP DE APROXIMATIV 18 ZILE, FUNCȚIE ȘI DE CONDIȚIILE METEO. Adică dinspre Metro/Vivo nu se va mai putea ajunge pe str Tăuțiului. Strada Crizantemelor va fi închisă pe sectorul de lucru și dinspre Vest (zonă străzii Tăuțiului) de la intersecția cu str Magnoliei. Riveranii și locuitorii străzilor Magnoliei și Narciselor vor avea la dispoziție pentru acces doar varianta Tăuțiului -  Magnoliei - Drum tehnologic - Narciselor.  Apelăm la înțelegea locuitorilor din zonă și ne cerem scuze pentru inconvenientele create, însă asemenea lucrări de infrastructură menite a aduce un plus de confort vieții floreștenilor se pot realiza doar cu un oarecare deranj temporar" - Horia Șulea, primarul comunei Florești. 

 

Si in completare fata de cele spuse anterior, legat de inchiderea strazii Crizantemelor. Drumul Tehnlogic ce face legatura intre Magnoliei si Narciselor ESTE DESTINAT STRICT TRAFICULUI USOR, DE AUTOVEHICULE SUB 3,5 TONE!!!! Traficul greu, de tonaj, este strict interzis pe respectivul Drum Tehnologic!Acela nu e drum comunal si accesul auto de tonaj greu nu e permis nici mcara cu taxa de tonaj platita !!!In aceste conditii, pe perioada lucrarilor nu se va putea ajunge in zona cu acces auto de tonaj. Apelam si la intelegerea dezvoltatorilor, subliniind faptul ca deranjul se datoreaza unor investitii publice intr-un plus de calitate a traiului celor din zona. 

Înapoi


Plateste taxele si impozitele prin serviciul www.ghiseul.ro
Transport Public Galerie Foto Carte de oaspeți

Cont GHISEUL.RO

Pentru autentificarea initiala in contul ghiseul.ro, va rugam sa completati formularul atasat AICI si sa-l trimiteti la adresa de email: plationline@floresticluj.ro

 

Newsletter

OK