FlorestiFest - Familia mea nebuna
2018-08-30 16:10:15

JOI de la ora 21:00 Floresti Fest va astepta cu un nou concept
'' CINEMA IN AER LIBER ''
Ne dorim sa venim cu ceva nou pentru dumneavostra, un concept ce peste ocean face furori printre iubitorii de cinema, asa dar nu ezitati sa veniti la FILM alaturi de prieteni, familie si cei dragi voua, locurile sunt limitate ( INTRAREA LIBERA ) Poligon, str Tutiului.

La ch'tite famille/Familia mea nebună este un nou film în regia lui Dany Boon. Cu: Dany Boon, Line Renaud, Laurence Arn, Valérie Bonneton, Guy Lecluyse. O comedie de 107 minute care are premiera la noi pe 01.06.2018 și este distribuit în România de Cine Europa.

Valentin D., cel mai în vogă designer din Paris, se pregătește pentru deschiderea unei expoziţii personale în prestigiosul Palais de Tokyo din Paris. Cu un limbaj prețios și statutul de star asigurat, nici nu visează că familia lui provincială ar putea să își facă apariția la expoziție, printre atâta lume bună, parcă pregătiți să îl facă de râs pe Valentin D.

Originile sale îi sunt cel mai bine păzit secret. Riscă să se afle totul despre el când mama, alături de alți membri ai familiei, vor să facă un gest frumos, călătorind ca să-i fie alături într-un moment important. „Viața te surprinde când nu te aștepți", demonstrează filmul acesta despre originile ascunse, de care ne rușinăm, care ajung să fie deconspirate în moduri bizare și nu mai puțin amuzante.

Și ghinioanele nu se opresc aici: Valentin este victima unui accident de maşină, în urma căruia îşi pierde memoria şi este proiectat în urmă cu douăzeci de ani, atunci când gesturile sale de orășean nu existau.

De ce să-l vezi? Pentru că e o comedie dementă cu familia care te face de râs în momente cruciale.

 

 

Înapoi


Plateste taxele si impozitele prin serviciul www.ghiseul.ro
Transport Public Galerie Foto Carte de oaspeți

Cont GHISEUL.RO

Pentru autentificarea initiala in contul ghiseul.ro, va rugam sa completati formularul atasat AICI si sa-l trimiteti la adresa de email: plationline@floresticluj.ro

 

Newsletter

OK