Drumul de Sud
2018-03-23 10:40:21

Pe traiectul Drumului de Sud se lucrează în ciuda capriciilor meteo. În curând executantul va intra cu front de lucru efectiv (decopertare, realizare fundație, etc) pe zona străzii Narciselor. Până atunci, administrația publică locală va realiza / reabilita sistemul de transport / furnizare apă potabilă din zona străzii Crizantemelor și adiacent (joncțiuni cu stații de pompare, redimensionare, poziționare tubulatură transport). Evident, pe și pentru ceea ce e domeniu public.
În acest sens, începând de azi, 23 martie 2018, până la finalizarea lucrării (5-7 zile)

1. STRADA CRIZANTEMELOR, SEGMENTUL CUPRINS ÎNTRE STR MAGNOLIEI ȘI NARCISELOR VA FI ÎNCHIS CIRCULAȚIEI PUBLICE.

2. ACCESUL TRAFICULUI DE TONAJ MARE (PESTE 3,5 TONE) SPRE STR NARCISELOR SE VA REALIZA STRICT DINSPRE EST (DINSPRE METRO).

3. ACCESUL TRAFICULUI DE TONAJ MARE (PESTE 3,5 TONE) SPRE STR MAGNOLIEI SE VA REALIZA STRICT DINSPRE STR TĂUȚIULUI.

4. TRAFICUL UȘOR DIN ZONĂ SE VA FOLOSI DE DRUMUL TEHNOLOGIC CREAT DE ADMINISTRAȚIA FLOREȘTEANĂ CARE UNEȘTE STR NARCISELOR CU STR MAGNOLIEI, PE PARTEA DE SUD. ACCESUL TRAFICULUI DE TONAJ MARE, PESTE 3,5 TONE, PE ACEST DRUM ESTE ȘI VA FI STRICT INTERZIS, LUCRU SPECIFICAT ȘI DE INDICATOARELE AFERENTE.

 

Înapoi


Plateste taxele si impozitele prin serviciul www.ghiseul.ro
Transport Public Galerie Foto Carte de oaspeți

Cont GHISEUL.RO

Pentru autentificarea initiala in contul ghiseul.ro, va rugam sa completati formularul atasat AICI si sa-l trimiteti la adresa de email: plationline@floresticluj.ro

 

Newsletter

OK