Convocator 14 februarie 2017
2017-02-09 14:40:53

C O N V O C A T O R

 

Se convoacă şedinţa extraordinară a Consiliului Local Floreşti, pentru data de14 februarie 2017, ora 16,00 la sediul Consiliului local din strada Avram Iancu, nr. 170, cuurmătorul proiect al ordinei de zi :

1. Proiect de hotărâre privind începerea demersurilor pentruîntocmirea documentatiilor și inițierea procedurii de achizitie deservicii pentru obiectivul " Modernizare strada Eroilor în comunaFlorești, jud. Cluj"

2. Proiect de hotărâre privind începerea demersurilor pentruîntocmirea documentatiilor și inițierea procedurii de achizitie deservicii pentru obiectivul "Centrul cultural , baza sportivă și deagrement în comuna Florești, jud. Cluj".

3. Proiect de hotărâre privind întocmirea documentațiilor și inițiereaprocedurii de achizitie de servicii pentru asigurarea durabilității proiectului " Florești- străveche vatră istorică și ecumenică".

 

PRIMAR,

Şulea Horia - Petru

Înapoi


Plateste taxele si impozitele prin serviciul www.ghiseul.ro
Transport Public Galerie Foto Carte de oaspeți

Cont GHISEUL.RO

Pentru autentificarea initiala in contul ghiseul.ro, va rugam sa completati formularul atasat AICI si sa-l trimiteti la adresa de email: plationline@floresticluj.ro

 

Newsletter

OK