Anunt trotuare
2018-06-29 13:17:54

Dragi floresteni,
Lucrările la trotuarul de pe strada Avram Iancu înaintează cu pași repezi, fiind aproape de finalizare. În acest sens, reamintesc floreștenilor că trotuarul este, prin definiție, un spațiu dedicat PIETONILOR și nu spre a fi folosit ca loc de parcare pentru autovehicule. Trotuarele în discuție au fost realizate spre confortul tuturor floreștenilor, al pietonilor și locuitorilor din zonă.
Obligația proprietarilor de autovehicule, este, alături de cele privind rovignetă, asigurare, întreținere, combustibil, și cea de a asigura mașinii un loc de parcare adecvat și legal. Or, parcarea / staționarea pe trotuar este ILEGALĂ. Iar în acest sens, Poliția Locală, atât referitor la strada Avram Iancu, cât și pe întreg teritoriul comunei Florești, va lua măsurile legale ce se impun, adică sancționarea contravenienților.
De asemenea, atragem atenția și asupra obligației cetățenilor de a nu murdări domeniul public, trotuarele fiind parte integrantă a domeniului public.
Recomandăm tuturor proprietarilor de autoturisme să își asigure locuri de parcare pe terenuri adecvate proprietate privată și nu ilegal pe domeniul public.

Primarul comunei Florești - Horia Petru ȘULEA

 

Înapoi


Plateste taxele si impozitele prin serviciul www.ghiseul.ro
Transport Public Galerie Foto Carte de oaspeți

Cont GHISEUL.RO

Pentru autentificarea initiala in contul ghiseul.ro, va rugam sa completati formularul atasat AICI si sa-l trimiteti la adresa de email: plationline@floresticluj.ro

 

Newsletter

OK