Proiecte de hotarari

Proiect de hotarare

privind asigurarea si pastrarea curateniei pe teritoriul comunei...

 

Proiect de hotarare + referat S.C. ARCA INVESTMENT S.R.L. și S.C. GREEN TRANS CONSTRUCT S.R.L.

privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.Z. - CONSTRUIRE 2 IMOBILE DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME D+P+3E+ER ".

Proiect de hotarare + referat Szekely Istvan

privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.D. - CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+E+ER".

Proiect de hotarare + referat Stan Ovidiu Nelu

privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.D. - CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+2E, ÎMPREJMUIRE TEREN, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI".

Proiect de hotarare + referat Exclusive Edifice

privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.D. - CONSTRUIRE 6 LOCUINȚE INDIVIDUALE ȘI 2 LOCUINȚE CUPLATE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+E".

Proiect de hotarare + referat Edil Valentino

privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.D. - CONSTRUIRE 5 IMOBILE DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+E+M, ÎMPREJMUIRE TEREN, AMENAJĂRI EXTERIOARE, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI".

Proiect de hotarare + referat Blag Lucian

PROIECT DE HOTĂRÂRE
privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.D. - CONSTRUIRE DOUĂ LOCUINȚE UNIFAMILIALE CU REGIM DEÎNĂLȚIME P+E, ÎMPREJMUIRE RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI".

Referat SZEKELY ANDRAS I.I.

privind aprobarea
Elaborare P.U.D. - SCHIMBARE DE DESTINAȚIE DIN VILĂ TURISTICĂ EXISTENTĂ (C1)ÎN PENSIUNE AGROTURISTICĂ ȘI EXTINDEREA ACTIVITĂȚII PRIN CONSTRUIREA UNUI NOU CORP DE CLĂDIRE (C2) CU DESTINAȚIA DE PENSIUNE AGROTURISTICĂ

Referat SC LUKACOM SRL

privind aprobarea
ELABORARE P.U.D. - CONSTRUIRE 3 HALE DEPOZITARE, AMENAJARE INCINTĂ, ÎMPREJMUIRE, RACORDURI LA UTILITĂȚI

Proiect de hotarare si refererat S.C. BRIOTEX S.R.L. și S.C. LA RĂDUCU INVEST S.R.L.

privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.D. - CONSTRUIRE 4 IMOBILE DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+E+M, ÎMPREJMUIRE TEREN ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI".

Proiect de hotarare HOUSE LUXURY INVESTMENT S.R.L.

privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.D. - CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DEÎNĂLȚIME P+2E, AMENAJARE TEREN".

Proiect de hotarare ARCDOM S.R.L.

privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.D. - CONSTRUIRE 4 IMOBILE DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DEÎNĂLȚIME S+P+E+ER, ÎMPREJMUIRE ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI".

Proiect de hotarare SZEKELY ANDRAS

PROIECT DE HOTĂRÂRE
privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.D. - SCHIMBARE DE DESTINAȚIE DIN VILĂ TURISTICĂ EXISTENTĂ (C1)ÎN PENSIUNE AGROTURISTICĂ ȘI EXTINDEREA ACTIVITĂȚII PRIN CONSTRUIREA UNUI NOU CORP DE CLĂDIRE (C2) CU DESTINAȚIA DE PENSIUNE AGROTURISTICĂ".

PROIECT DE HOTARARE SI REFERAT S.C. LUKACOM S.R.L.

PROIECT DE HOTARARE SI REFERAT S.C. LUKACOM S.R.L.

Proiect de hotarare Caini

Proiect de hotarare Caini 

Înapoi


Plateste taxele si impozitele prin serviciul www.ghiseul.ro

Chestionare

Ce părere aveți de noul site?

Foarte frumos

Nu imi place

Voteaza

Galerie Foto Galerie Video Carte de oaspeți

Cont GHISEUL.RO

Pentru autentificarea initiala in contul ghiseul.ro, va rugam sa completati formularul atasat AICI si sa-l trimiteti la adresa de email: plationline@floresticluj.ro

 

Floreștiul ecumenic

 

Floreștiul ecumenic

Newsletter

OK