Proiecte de hotarari

Proiect de hotarare Caini

Proiect de hotarare Caini - document atasat

Proiect de hotarare + referat BICA LUCIAN

privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.D. - CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+2E+M CU 6 APARTAMENTE".

PROIECT DE HOTARARE+REFERAT - HANDRU ELISABETA VIORICA

PROIECT DE HOTARARE+REFERAT - HANDRU ELISABETA VIORICA, HANDRU IOAN, MOCAN VIOREL IOAN, MOCAN EUGEN, MOCAN DUMITRU, MOCAN GHEORGHE VASILE, POP MARIA, MOCAN ROMULUS

 

PROIECT DE HOTĂRÂRE

privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.D. - CONSTRUIRE IMOBIL TIP SUPERMARKET ȘI MAGAZINE PENTRU PRODUSE DIN CARNE ȘI BRÂNZETURI, ACCESE AUTO ȘI PIETONALE, TROTUARE, AMENAJĂRI EXTERIOARE, SISTEMATIZARE VERTICALĂ, RECLAME PE FAȚADE ȘI ÎN PARCARE, PILON PUBLICITAR LUMINOS, ÎMPREJMUIRE PERIMETRALĂ, BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI ȘI ORGANIZARE DE ȘANTIER".

 

ROIECT DE HOTARARE - SC ARCA INVESTMENT SRL și SC GREEN TRANS CONSTRUCT SRL

privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.Z. - CONSTRUIRE IMOBILE DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME D+P+3E+ER".

Proiect de hotarare + referat SC MARADIN IMOB SRL

privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.D. - CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME D+P+2E".

Proiect de hotarare + referat PINTICAN VASILE ALIN

privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.D. - CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME D+P+2E CU 6 APARTAMENTE".

Proiect de hotarare + referat COSTIN BIANCA

privind aprobarea documentației pentru lucrarea "Branșament și post reglare gaze naturale presiune redusă", situată în comuna Florești, Strada Cetății Nr. 3, având ca beneficiar pe Costin Bianca

Proiect de hotarare + referat SC LUADAR SRL

privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.D. - CONSTRUIRE 3 IMOBILE DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME S+P+2E CU 6 APARTAMENTE".

Proiect de hotarare + referat SC REPO ENGIENERING SRL

privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.D.- EXTINDERE ȘI MODIFICARE HALĂ EXISTENTĂ".

Proiect de Hotarare + referat Pop Ioan si Pop Cosmina

privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.D. - CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU SPAȚII COMERCIALE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME D+P+E".

Proiect de Hotarare SC TENANGO SRL + Referat SC TENANGO SRL

privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.Z. - CONSTRUIRE IMOBILE DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME D+P+6E+ER, AMENAJĂRI EXTERIOARE, ÎMPREJMUIRE ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI".

Proiect de hotarare

Proiect de hotarare privind aprobare reglementarilor urbanistice aferente obiectivului "Studiu Sectorial - Masterplan privind zona Floresti Nord-Est"

Proiecte de hotarare

Proiecte de hotarare - Decemrbrie 2016

Proiect de hotarare

privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.Z.- CONSTRUIRE 4 IMOBILE DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+2E+ER, ÎMPREJMUIRE ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI".

Proiect de hotarare - Noiembrie

Proiect de hotarare - Noiembrie
GISHA IMPEX SRL
LUADAR
POP IOAN și POP CORINA
SC DATIAN INVEST SRL
SC REPO ENGIENERING SRL

Înapoi


Plateste taxele si impozitele prin serviciul www.ghiseul.ro

Chestionare

Ce părere aveți de noul site?

Foarte frumos

Nu imi place

Voteaza

Galerie Foto Galerie Video Carte de oaspeți

Cont GHISEUL.RO

Pentru autentificarea initiala in contul ghiseul.ro, va rugam sa completati formularul atasat AICI si sa-l trimiteti la adresa de email: plationline@floresticluj.ro

 

Floreștiul ecumenic

 

Floreștiul ecumenic

Newsletter

OK